hub-bentleigh-design-01

hub-bentleigh-design-02

MODERN STYLE, CLASSIC FINISH

The interiors have been designed to deliver perfect contrast. White walls provide a backdrop to black and grey fittings and surfaces, including the kitchen, where white exposed brick walls add texture and warmth to raw concrete ceilings overhead and engineered timber floorboards underfoot. The black granite island bench adds a dramatic touch whilst elsewhere, rugged concrete bench tops serve the dual purpose of offering easy maintenance and a visually striking aesthetic.

 

 

CURATED LIFESTYLE

At Hub, the emphasis is on industrial sophistication. The geometric facade of the building slots easily into the busy retail landscape whilst inside, texture, warmth and elegant design come together to create welcoming spaces. Each apartment offers either a balcony or terrace allowing the full height windows to seamlessly transition from inside to out. Fittings and fixtures have been carefully curated to complement the design ethos, and buyers can choose from selected upgrades 
to suit their preferences.

 

 

UNDERSTATED LUXURY

In Hub’s bathrooms, oversized concrete-look tiles travel from the floor to the shower and the crisp white hand basin and mirrored shaving cabinet are set against shiny black subway tiles.

In a nod to the history of the industrial site, the full European laundries can be upgraded to include a rustic sliding barn door. Adding further luxury, many of the residences have a study allowing more workable space.

 

 

HUB BENTLEIGH BROUGHT TO YOU BY